31.10.2017. 22:33
0
Roma razbila Chelsea na Olimpicu, asistencija Edina Džeke
U okviru 4. kola grupne faze Lige prvaka, fudbaleri Rome su večeras na svom Olimpicu pobijedili Chelsea sa 3:0.

Piše: Haris Ahbabović

U pitanju je utakmica iz grupe C. Povela je Roma već u prvoj minuti kada je gol Chelseaja na sjajan način načeo El Shaarawy na asistenciju našeg Edina Džeke.

Isti igrač je postigao novi gol za Vučicu u 36. minuti, a konačnih 3.0 postavlja Perotti u 63. minuti. Edin Džeko je odigrao cijeli meč u dresu Rome.

U drugoj utakmici ove grupe, Qarabag je napravio senzaciju u Madridu protiv Atletico Madrida, pošto je utakmica okončana podjelom bodova (1:1). Ibrahim Šehić je branio cijeli meč na golu azerbejdžanskog tima.

Nakon četiri kola vodi Roma sa osam poena. Chelsea ima bod manje, dok je Atletico treći sa samo tri boda. Dva boda na posljednjem mjestu ima Qarabag.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.