6.11.2017. 16:13
0
Imobile: Protiv Šveđana igram utakmicu karijere
Fudbalski reprezentativac Italije Ćiro Imobile izjavio je danas da će baraž mečevi za plasman na Mundijal protiv Švedske biti najvažniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

"Mogu reći da je ovo najvažnija utakmica u mojoj karijeri zato što nas vodi na prelijepo i važno takmičenje koje Italija ne smije da propusti", izjavio je napadač Lacija, a prenosi Skaj Sport.
       

Imobile je propustio prethodna dva meča za rimski klub zbog umora.
       

Prvo ga nije bilo u postavi protiv Nice u Ligi Evrope, a u odloženom duelu u nedjelju protiv Udinezea nije bio ni u protokolu.
       

Napadač Lacija je debitovao za italijansku reprezentaciju 2014. godine, nastupao je 28 puta za nacionalni tim i postigao sedam golova, prenosi Tanjug.
        

Imobile je od 2016. godine član Lacija, a prethodno je nastupao za Torino, Sevilju, Borusiju Dortmund, Đenovu i Juventus.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.