10.11.2017. 19:00
0
Fudbal: Juniori BiH sutra protiv Francuske
Juniorska fudbalska U19 reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra protiv selekcije Francuske u Etno selu Stanišići kod Bijeljine igra drugi susret kvalifikacija za evropsko prvesntvo 2018. godine u Finskoj.

Bh. juniori danas su obavili posljednji trening uoči subotnjeg susreta.

Reprezentativac Amar Ćatić očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu. 

- Imamo dobru i kvalitetnu ekipu. To smo pokazali u pobjedi protiv Gruzije. Otkad sam u reprezentaciji nismo izgubili nijednu utakmicu. Očekuje nas težak meč protiv Francuske. Oni su dobra ekipa s igračima koji nastupaju u veoma dobrim ekipama. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se najboljem - kazao je napadač PSV Eindhovena.

Reprezentativac Alen Mustafić prije dva dana protiv selekcije Gruzije odigrao je  prvi zvanični meč za jednu nacionalnu selekciju.

- To je ostvarenje sna za mene. Uvijek sam maštao da igram za reprezentaciju i bio je dobar osjećaj debitovati za nacionalni tim. Utakmica je bila teška i crveni karton nas je poremetio, ali izdržali smo i osvojili tri boda. Slijedi najteža utakmica u grupi i moramo biti maksimalno koncentrisani kako bismo što bolje odigrali - rekao je Mustafić.

Meč Francuska - BiH će biti odigran sutra u 13 sati na stadionu Etno sela Stanišići, a u isto vrijeme će se u Ugljeviku sastati Gruzija i Andora.

U 1. kolu 11. kvalfikacione grupe BiH je pobijedile Gruziju s 1:0, dok je Francuska bila bolja od Andore sa 7:0.

(FENA/Amila Alijagić)

JunioriBiH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.