14.11.2017. 8:36
4
Navijači na San Siru zviždali tokom intoniranja himne Švedske, Buffon aplaudirao i tako poručio navijačima da griješe
Nakon 60 godina reprezentaciju Italije nećemo gledati na SP u fudbalu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, nakon poraza u prvoj utakmici od Švedske sa 1:0, Talijani nisu sinoć u Milanu uspjeli da pobijede i tako se plasiraju na svoje novo SP.

Četverostruki prvaci svijeta su odigrali samo 0:0 sa Šveđanima, iako su imali ogroman broj prilika.

Ovo je vjerovatno bio oproštaj za velikog Gianluigija Buffona, koji je nakon utakmice zaplakao pred kamerama kada je davao izjavu. Očito da je jednom od najboljih golmana u historiji fudbala najteže pala činjenica da se njegov nacionalni tim nije plasirao na Mundijal u Rusiju.

Osim toga, popularni Gigi je aplaudirao tokom intoniranja himne Švedske kada su navijači na San Siru zviždali tokom himne gostiju.

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.