22.11.2017. 16:46
0
Vojvodić: Važno je da nismo primili gol
Iako je prije početka utakmice rekao da je Sloga na svom stadionu favorit protiv bilo koje ekipe, trener kluba iz Simin Hana Darko Vojvodić na kraju je bio zadovoljan neriješenim ishodom meča protiv Slobode.

- Utakmica je bila jako „tvrda“ i taktički zahtjevna. Mislim da smo odigrali korektnu utakmicu protiv ekipe koja se dobro postavila. Igrali su čvrsto kao i mi. Važno je da nismo primili gol. Ovo je za nas bio pravi test. Rezultat 0:0 je otvoren, odlučivat će druga utakmica. Ne mislim da je neki hendikep što smo odigrali bez golova - izjavio je trener Sloge za Fenu.

Uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa BiH igra se 29. novembru na stadionu Tušanj u Tuzli.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.