24.11.2017. 16:29
2
"Vjerujem čelnim ljudima Zrinjskog koji su javno rekli da Blaž Slišković ostaje do kraja ovog dijela prvenstva i da mu se stolica ne klima"
Trener Zrinjskog Blaž Slišković izjavio je kako mu se "trenerska stolica ne klima" te ponovio da će otići sam kada osjeti da momčad više nije uz njega.

- Ja vjerujem čelnim ljudima Zrinjskog koji su javno rekli da Blaž Slišković ostaje do kraja ovog dijela prvenstva i da mu se stolica ne klima. Sačekat ćemo zimu, analizirat ćemo sve što smo dobro i loše radili i onda će klub imati zadnju. Ja kad osjetim da me igrači ne prate, da ne mogu vladati situacijom, ja ću sam odstupiti - kazao je Slišković na konferenciji za novinare uoči susreta 16. kola Premijer lige BiH Zrinjski – Sloboda.

Zrinjski je nakon rekordnog ulaska u sezonu, kada su "Plemići" u prvih deset kola upisali devet pobjeda, zapao u rezultatsku krizu te je u posljednjih pet kola osvojio samo 4 boda te je skliznuo na treće mjesto ljestvice.

Slišković smatra kako njegova momčad ne igra toliko loše, koliko su ostvaren rezultati loši.

- Ne mogu reći da igramo loše, ne mogu se požaliti na zalaganje i trud svojih igrača. U Krupi nismo zaslužili izgubiti, ali oni su zabili prvi i nakon tog nismo se uspjeli vratiti. Dominirali smo 90 minuta, ali to što nismo iskoristili prilike koje smo imali, to je naš problem - kazao je trener Zrinjskog.

Po njegovim riječima, nakon nekoliko loših rezultata i stručni stožer i igrači su pod određenim pritiskom.

- Međutim, pravi momci s pravim karakterom mogu i moraju iznijeti taj pritisak na svojim leđima. Ako nisi za to sposoban, onda se moraš zapitati jesi li uopće igrač za Zrinjski, klub koji uvijek ima najviše ambicije. Ovo je i prilika za nas u stručnom stožeru da vidimo tko se od igrača karakterno i voljno može nositi s tim pritiskom i na koga možemo računati - ustvrdio je Slišković.

Krizu Zrinjskog najbolje su iskoristili Široki i Željezničar koji su preskočili aktualnog prvaka na ljestvici. No, ta dva kluba u tri preostala kola do zimske stanke imaju puno teži raspored što bi moglo ići na ruku Mostarcima.

Željezničar igra protiv Sarajeva, Širokog i Radnika, dok Široki uz domaću utakmicu protiv Željezničara, ima dva teška gostovanja kod Mladosti i Borca. Uz to će Željezničar i Široki odigrati i dva međusobna susreta u okviru četvrtfinala Kupa BiH.

- U ova tri kola mi, objektivno, imamo najlakši raspored (Sloboda i Vitez kući, Čelik u gostima) i očekivati je da uzmemo 9 bodova. Bit svega je da mi ostvarimo maksimalan učinak, a vidjet ćemo kako će se ostale utakmice rasplesti - kazao je Slišković.

Što se tiče sutrašnje utakmice, trener Zrinjskog kazao je da je Sloboda solidna momčad koja može odigrati dobru utakmicu.

- Ne znam hoće li njihov trener možda odmarati neke igrače i sve karte baciti na utakmicu za četiri dana kada igraju uzvratni susret Kupa sa Siminim Hanom. To bi nam svakako moglo ići na ruku, kao i to što protiv nas neće moći igrati tri njihova 'kartonirana' igrača - ustvrdio je Slišković.

Najavio je da će Zrinjski zaigrati u već standardnoj postavi 4-2-3-1 te da mu je ostala još dvojba započeti utakmicu s Harisom Handžićem ili s korejskim reprezentativcem Hyon-Uk Soom.  

Utakmica Zrinjski – Sloboda igra se u subotu, 25. studenoga, na stadionu pod Bijelim brijegom, s početkom u 15 sati.

(Fena / Haris Ahbabović)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.