25.11.2017. 13:15
0
Sloboda protiv Zrinjskog bez trojice nogometaša
Nogometaši tuzlanske Slobode u tri posljednja službena nastupa nisu poraženi. U prvenstvu su remizirali s Krupom (2:2) i pobijedili Vitez (4:0), dok su u Kupu BiH remizirali sa Slogom u Simin Hanu (0:0).


Vraća se ranijim porazima narušeno samopouzdanje, osjetno je bolja i efikasnost, a očekuju da će i u današnjoj utakmici 16. kola Premijer lige BiH protiv Zrinjskog pokazati da nisu tek „topovska hrana“.

- Iako su svi igrači spremni za igru, ne možemo računati na trojicu sa žutim kartonima, a to su Amer Ordagić, Aleksandar Lazevski i Amer Osmanagić. Po tom pitanju smo oslabljeni, ali protiv Krupe su igrači iz drugog plana pokazali da mogu odigrati jako kvalitetno – izjavio je trener Slavko Petrović pred polazak za Mostar.

Tuzlaci su imali u posljednjoj sedmici prilično zgusnut raspored utakmica na dva fronta, a nastavit će se i u narednoj.

Trener "crveno-crnih" objektivno gleda na današnju utakmicu i navodi da je Zrinjski favorit.

- Nadam se dobroj utakmici u kojoj ćemo dati sve od sebe da pokušamo nešto napraviti protiv Zrinjskog. Bilo bi fenomenalno kada bismo napravili neko iznenađenje – zaključio je Petrović.

Utakmica Zrinjski – Sloboda igra se danas od 15 sati.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.