1.12.2017. 16:50
0
Izvučene grupe za SP: Hrvati protiv Argentine, Srbi protiv Brazila, Portugal i Španija zajedno u grupi
Danas je u Moksvi obavljeno izvlačenje grupa sa Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje će se naredne godine odigrati u Rusiji.

Piše: Haris Ahbabović

U grupi B će igrati selekcije Portugala, aktuelnih prvaka Evrope, te Španije, prvaka svijeta iz 2010. godine, te prvaka Evrope iz 2008. i 2012. godine. Osim njih, u ovoj grupi će igrati Iran i Maroko.

Naši zapadni susjedi, Hrvati, igrat će u grupi zajedno sa Argentinom, Islandom i Nigerijom, dok će Srbija, naši istočni susjedi, biti u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Švicarskom.

Grupe za SP u Rusiji:


Grupa A: Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija
Grupa B: Portugal, Španija, Iran, Maroko

Grupa C: Francuska, Peru, Danska, Australija
Grupa D: Argentina, Hrvatska, Island, Nigerija

Grupa E: Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Grupa F: Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Grupa G: Belgija, Engleska, Tunis, Panama
Grupa H: Poljska, Kolumbija, Senegal, Japan

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.