6.12.2017. 12:29
0
Ronaldinho najavio službeni oproštaj
Bivši igrač Barcelone, 37-godišnji Ronaldinho, najavio je kako će se 2018. godine i službeno oprostiti od profesionalnog bavljenja nogometom.

Iako nije zaigrao dvije godine, otkako je otišao iz Fluminensea 2015. godine, Brazilac je tek sada izjavio kako napušta nogometne terene.

- Mislim da ću sljedeće godine i službeno reći zbogom nogometu - izjavio je bivši igraš PSG-a i Milana.

Otkrio je da bi mogao odigrati oproštajne utakmice za neke od klubova u kojima je igrao, ali da o tome mora razmisliti.

Ronaldinho je u svojoj bogatoj karijeri osvojio i Svjetsko prvenstvo te Ligu prvaka. Ipak, u nogometnoj penziji će se Brazilac okrenuti nekim novim hobijima.

- Jednom kad se oprostim, okrenut ću se muzičkim projektima i nogometnim školama. To je nešto novo za mene pa ću se morati prilagoditi - kazao je Ronaldinho, prenosi 'Goal'.


(FENA/Aida Selmanović) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.