16.12.2017. 22:00
0
Mourinho: Shaw i Mkhitaryan mogu da idu
Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je da neće spriječiti Lukea Shawa i Henrikha Mkhitaryana da odu iz kluba, ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Shaw se ove sezone ne nalazi u planovima Mourinha, pa je u Premier ligi zabilježio samo jedan nastup i to u prošlom kolu protiv Bournemoutha, kad je ušao u 83. minutu.

Za jermenskog igrača situacija je od starta sezone bila nešto bolja, ali ga u posljednje vrijeme nema ni među 18.

Sve to su jasne naznake da njih dvojica nemaju budućnost u klubu.

"Ako dođu prave ponude, otići će. Za svakog igrača postoji cijena, ako neko nije sretan kod nas i dođe sa zahtjevom da ode, a mi dobijemo ponudu, naravno da ćemo prihvatiti. Tako je bilo sa Depayom i Schneiderlinom", rekao je Mourinho.

United se poslije 17 kola nalazi na drugom mjestu na tabeli sa 38 bodova, 11 manje od vodećeg Cityja i u 18. kolu očekuje ga duel sa WBA na strani. Taj meč se igra u nedjelju od 15:15, prenosi Sport Klub.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.