19.12.2017. 11:38
0
De Vrij odbio Milan, novi ugovor je na stolu
Stoper Lacija Stefan De Vrij odbio je Milan, prenose italijanski mediji. Holanđanin je u pregovorima sa Rimljanima oko novog ugovora (sadašnji mu ističe na kraju sezone), a ako se dvije strane ne dogovore, najradije bi napustio italijanski fudbal.

Ovaj defanzivac jedan je od najcjenjenijih u Seriji A, ovo ljeto ga je želio Juventus, zainteresiran je i Inter, a sada se u trku uključio i treći velikan italijanskog fudbala.  

Lacio je već spremio ponudu za De Vrija po kojoj bi za trogodišnji ugovor dobio 2,5 miliona eura po sezoni, a u ugovoru bi i bila otkupna klauzula od 28 miliona eura. 

Bivši fudbaler Feyenoorda, koji u februaru puni 26 godina, tražio je vrijeme da razmisli.

 

(Ajla Hurko)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.