21.12.2017. 15:35
0
Ronaldo ponovo propustio trening, nastup u El Clasicu pod upitnikom
Peterostruki osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo i u četvrtak je vježbao odvojeno od saigrača i time još više doveo u pitanje nastup u subotnjem El Clasicu, okršaju svog Real Madrida protiv Barcelone u 17. kolu španskog prvenstva.

Problem s listom
Portugalac ima problema s povredom lista koju je zadobio u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Gremija (1:0).

Iako je vladalo uvjerenje da se potpuno oporavio, Real Madrid je u srijedu objavio da je njegova najveća zvijezda vježbala odvojeno i bez lopte, a ista se situacija ponovila i danas.

Ništa od trojca BBC
Najveći derbi španjolskog nogometa igra se u subotu od 13 sati na stadionu Santiago Bernabeu. Mediji na Pirinejskom poluotoku su posljednjih dana nagađali da bi u toj utakmici u vrhu Realova napada, po prvi put nakon aprila, trebao zaigrati popularni trojac BBC – Karim Benzema, Gareth Bale i Ronaldo. 

No, Cristianovo odsustvo s treninga dovodi takvu mogućnost u ozbiljno pitanje.

(Avaz/Ajla Hurko)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.