5.1.2018. 17:55
0
Kazne zbog podrške Ratku Mladiću: Partizanu dvije utakmice bez publike i 30.000 eura kazne, Zvezdi jedna utakmica bez publike i 50.000 eura kazne
Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je beogradske klubove Partizan i Crvenu zvezdu s dvije, odnosno jednom europskom utakmicom bez gledatelja zbog ponašanja njihovih navijača na utakmicama Europske lige u studenom prošle godine.

Partizan je kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja i novčanom kaznom od 30.000 eura zbog incidenata i podrške iskazane Ratku Mladiću tijekom utakmice Partizan - Young Boys u Beogradu, objavila je UEFA-a.

Crvena zvezda dobila je jednu utakmicu pred praznim tribinama i kaznu od 50.000 eura zbog rasističkog navijanja i propagande na utakmici u Bjelorusiji BATE – Crvena zvezda. Navijači Zvezde na toj su utakmici skandirali Ratku Mladiću te izvjesili transparent s natpisom "Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi".

Beogradski klubovi imaju pravo žalbe na izrečene kazne, no po svemu sudeći Crvena zvezda i Partizan neće moći računati na podršku domaćih navijača u susretima šesnaestine finala Europske lige u veljači protiv CSKA Moskve i Plzena.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.