5.1.2018. 21:21
0
Conte bez dlake na jeziku: Mourinho ima staračku demenciju, a Wenger je mator
Trener Chelsea Antonio Conte žestoko je opleo po kolegama iz Manchester United i Arsenala, José Mourinho i Arsenu Wengeru.

Italijan je odgovorio Portugalcu, koji je izjavio da neće da skače pored aut-linije kao klovn, jasno aludirajući na Conteovo ponašanje.

"Trebalo bi da se sjeti šta je radio u prošlosti ili možda ima, kako se zvaše ono stanje kada zaboravljate, staračku demenciju", udario je Conte na Murinha.

Konte je Wengeru zamjerio na konstataciji da je Eden Hazard odglumio faul i dobio penal u nedavnom remiju Chelsea i Arsenala (2:2).

"Neka Wenger odgleda snimak utakmice i obrati pažnju na sudijske odluke. Imao bi na čemu da im se zahvali. Tako je bilo i u prošlim našim utakmicama. On je star, ima iskustva, mnogo toga je osvojio i mora da nastavi ono što je i ranije radio. Čudno mi je i to što priča o protivničkim igračima, što ja nikada ne radim", rekao je Conte.

(Ajla Hurko)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.