7.1.2018. 20:00
0
Muhamed Bešić vjerovatno ove zime napušta Goodison Park
S obzirom da Sam Allardyce ne računa ozbiljno na njega, Muhamed Bešić sve je bliže izlaznim vratima Goodison Parka.

Reprezentativac BiH Muhamed Bešić više nema mjesta ni na klupi Evertona te je sve izvjesnije da će napustiti liverpulski klub.

To bi se moglo dogoditi, kako pišu ostrvski mediji, već ovog mjeseca.

Do kraja zimskog prelaznog roka trener Sam Allardyce je spreman saslušati ponude drugih klubova za Bešića.

Ukoliko se uskoro ne pojavi potencijalni kupac, reprezentativac BiH bi mogao otići i negdje na posudbu, pogotovo što je, navodno, nekoliko ekipa iz Bundeslige i Championshipa (drugi razred takmičenja u Engleskoj) zainteresovano da u toj opciji angažuje uvijek ratobornog bh. veznjaka.

Jednog igrača Everton je već poslao na posudbu, Kevina Mirallasa, koji će do kraja sezone nositi dres grčkog Olympiakosa.

Sigurno je tek da bi za Bešića, u trenutnoj situaciji, ostanak u ovoj ekipi bilo najgore rješenje, s obzirom da nije ni u kakvim planovima vezanim za prvi tim Toffeesa, prenosi “SCsport“.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.