7.1.2018. 22:50
0
Pirlo: Pjanić je najbliži tome da bude moj nasljednik
U razgovoru za italijanske medije legendarni veznjak Andrea Pirlo imao je samo riječi hvale na igre našeg reprezentativca Miralema Pjanića za kojeg je rekao da je na dobrom putu da bude njegov nasljednik.

Pjanić je najbliži tome da bude moj nasljednik. Obavlja odličan posao i puno je bolji u odnosu na prošlu sezonu, a najvažnije je da je pronašao idealnu poziciju koju dobro razumije - rekao je Pirlo pa dodao:

- Pjanić može promijeniti igru kada je to potrebno. Ja sam također volio da u formaciji postoje dva igrača po krilu jer sam imao priliku da sam tražim najbolje područje u kojem ću primiti loptu. -

Pjanić je ove sezone u 23 utakmice zabio četiri gola i imao osam asistencije, prenosi Goal.com.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.