27.1.2018. 9:35
0
Situacija se mijenja iz sata u sat: Sky Sport tvrdi kako je Chelsea podebljao ponudu za Edina Džeku
Iz sata u sat stižu nove informacije vezane za prelazak najboljeg strijelca Bosne i Hercegovine u redove Chelseaja

Nakon što su jučer mnogi svjetski mediji poput Sky Sportsa, prenijeli da su veoma male šanse da će Džeko preseliti na Stamford Bridge, rano jutos stižu potpuno drugačije informacije.

Poznati novinar Sky Sport Italije Gianluca Di Marzio tvrdi da pregovori između dvije strane dobro napreduju, iako će biti potrebno još nekoliko sati da dođe do potpunog dogovora.

Chelsea navodno Džeki nudi 50 miliona eura i šest miliona eura u bonusima, od čega 30 miliona eura za bh. napadača, ali Roma traži nešto više.

Londonski klub je također spreman da Džeki da nešto duži ugovor vrijedan 5,5 miliona eura godišnje, navodi talijanski Sky Sport, prenosi Slobodna Bosna.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.