1.2.2018. 9:55
0
Veliki interes za utakmicu na Grbavici između Željezničara i Atletica
Za utakmicu Omladinske fudbalske Lige prvaka između Željezničara i Atletico Madrida vlada veliki interes širom svijeta, a direktan prijenos susreta sa stadionu Grbavica naredne srijede ići će na najmanje osam televizijskih kanala, na tri kontinenta.

Do sada, prava za prijenos duela između Željezničara i Atletico Madrida imaju TV kuće: ESPN (Južna Amerika Karibi), nc+ (Poljska), beIN Sports (Španija), Sport1 (Njemačka), SuperSport (Afrika), Sport TV (Portugal) i Viasat (Skandinavija, Finska i Balktik). TV prava za BiH i region otkupio je kanal Arena Sport.

Utakmica Željezničara i Atletico Madrida se igra 7. februara u 16.00 sati, a pobjednik tog duela plasirat će se među 16 najboljih juniorskih timova Starog kontinenta, saopćeno je iz FK Željezničar.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.