3.2.2018. 19:30
0
Mahrez se ne javlja danima: Klub spremio najveću kaznu u historiji fudbala
Fudbaler Leicestera i reprezentativac Alžira Riyad Mahrez, već danima se ne javlja na telefon čelnicima premijerligaša, pretpostavlja se da je u pitanu njegov štrajk zbog propasti transfera u redove Manchester Cityja

Niko ne zna šta se dešava sa Alžircem, ali se sumnja da je odlučio da ostvari svoje nedavno obećanje i prosto samo ode iz kluba.

Određeni mediji sumnjaju da je u pitanju ozbiljna depresija, ali ''Lisice'' to ne interesuje.

Uprava kluba odlučila je da nestašnog fudbalera kazni sa najvećom kaznom u historiji fudbala.

Nagađa se da će kazna biti drakonska, tačnije 250.000 eura, što je najveća kazna za propuštanje jednog treninga u modernoj historiji ovog sporta.

Da se podsjetimo, sukob datira još od prije nekoliko dana, kada Leicester nije htio da pusti jednog od svojih najboljih igrača kod trenera Guardiole, iako je ovaj slao ponudu nekoliko puta.

Mahrez je smatrao da je dovoljno uradio za ovaj klub i da bi bilo u redu da ide, međutim uprava bivšeg prvaka Premijer lige se ne slaže sa ovim.

Guardiola je rekao Mahrezu da se strpi do ljeta i da će tada sigurno preći u redove ''Građana'', ali Alžirac očigledno nema dovoljno strpljenja.

Na utakmici sa Swanseajem, Mahreza nema u protokolu, piše Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.