7.2.2018. 18:46
0
Cristiano Ronaldo: Više nisam funkcionalan kao prije
Godinama unatrag ponajbolji nogometni igrač svijeta Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je navršio 33. godinu života. U razgovoru za talijansko izdanje GQ-a, muškog modnog magazina, priznao je kako osjeća da ga zub vremena nagriza. Porekao je kako je njegova karijera pri svršetku, ali istaknuo je kako nije objektivno da pruža izvedbe na razini prijašnjih godina.
"Imam još mnogo ambicije. Svaki se dan hranim novim ambicijama. Vjerujem da se svako mora potruditi kako bi ostvario svoje snove. Lično  nikada nisam odustao od svojih planova i željan sam postizanja novih ciljeva. Vjerujem da na vrhunskoj razini mogu igrati i u predstojećim godinama", poručio je Cristiano Ronaldo u svojem karakterističnom stilu s upozorenjem kako svoje godine ipak zaozbiljno shvaća.
 
"Život je, gledajući više perspektiva, ogroman izazov. I dalje pokušavam biti na vrhuncu, osobito u psihološkom kontekstu koji je vrlo važan u sportskoj profesiji. Moram biti maksimalno pripremljen za što je potrebno mnogo žrtve. Ipak, svjestan sam kako danas više nisam funkcionalan kao prije desetak godina. Stoga, natjeran sam pronaći ravnotežu i zato tvrdim kako detalji čine razliku", zaključio je Realov dugogodišnji simbol, prenosi Index hr.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.