22.2.2018. 20:52
0
Europa liga: Partizan ispao od Victorije, asistencija Lulića u rapsodiji Lazija, Napoli ispao uprkos pobjedi od 2:0
Večeras su odigrane brojne utakmice šesnaestine finala Europa lige.

Piše: Haris Ahbabović

Beogradski Partizan nije uspio da se plasira u osminu finala, s obzirom da je poražen na gostovanju kod Victorije Plzen sa 2:0. Prvi gol na utakmici postigao je Krmenčik, dok je drugi gol postigao Čermak. Podsjećanja radi, prvi meč je završen rezultatom 1:1.

Lazio je deklasirao Steauau iz Bukurešta sa 5:1, pa tako Rimljani idu dalje, iako su prvi meč u Rumuniji izgubili sa 1:0. Immobile je postigao hat-trick, dok su Bastos i Anderson postigli po jedan gol. Jedini gol za Rumune djelo je Gnoherea. Senad Lulić je upisao jednu asistenciju i odigrao cijeli meč u dresu Lazija.

Lyon je golom Traorea pobijedio Villarreal i tako se također plasirao dalje, a to je napravio i madridski Atletico koji je samo pobjedom potvrdio prolazak dalje preko Copenhagena.

Iako su slavili sa 0:2, fudbaleri Napolija nisu prošli dalje, jer je Leipzig u prvom meču na San Paolu pobijedio sa 3:1, pa je zbog golova u gostima prošao u osminu finala.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.