17.3.2018. 9:30
0
Veliki derbi Zrinjskog i Želje u borbi za naslov prvaka države
Utakmicama drugog kola nastavlja se fudbalsko prvenstvo Bosne i Hercegovine u Ligama za prvaka i opstanak.

Sve oči uprte su u veliki derbi u Mostaru između dva najbolja tima domaćeg prvenstva – Zrinjskog i Željezničara. Plavi s Grbavice u derbi ulaze s dva boda prednosti u odnosu na Mostarce, koji su u posljednja dva međusobna duela slavili pobjede nad Sarajlijama.

U Želji nisu bili zadovoljni igrom u posljednjoj utakmici protiv Zrinjskog prije dvije sedmice, pa se nadaju kako ovaj put mogu odigrati znatno bolje i ostati neporaženi i tako zadržati lidersku poziciju.

U Ligi za prvaka u subotu još igraju Krupa i Široki Brijeg, dok u nedjelju Radnik u Bijeljini dočekuje Sarajevo, koje igra u izuzetno lošoj formi i ima veliki motiv da u Bijeljini napokon zablista.

U Ligi za opstanak Čelik u Zenici protiv GOŠK-a hvata posljednju priliku u borbi za opstanak, Vitez dočekuje Slobodu, dok će Mladost ugostiti banjalučki Borac.



(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.