19.3.2018. 19:15
0
Reprezentativci BiH počeli okupljanje za utakmicu protiv Bugarske u Razgradu
FOTO: NSBiH
Stručni štab reprezentacije Bosne i Hercegovine i igrači iz BHT Premijer lige stigli su danas u Razgrad gdje će u petak odigrati prijateljski susret sa selekcijom Bugarske.

Planirano je da ostali reprezentativci u ovaj bugarski grad dođu do utorka kada su planirane i prve medijske aktivnosti našeg tima. 

Selektor Robert Prosinečki se prije utakmice suočio s problemima, jer zbog povreda ne može računati na dvojicu golmana Asmira Begovića i Jasmina Burića, dok je Jozo Šimunović odlučio da ne želi igrati za reprezentaciju BiH. 

Umjesto povrijeđenog Burića, Prosinečki je naknadno pozvao golmana Željezničara Vedrana Kjosevskog. 

Na spisku za utakmicu protiv Bugarske nalaze se: Ibrahim Šehić (Qarabag), Kenan Pirić (Zrinjski), Vedran Kjosevski (Željezničar), Sead Kolašinac (Arsenal), Ognjen Vranješ (AEK Atina), Ervin Zukanović (Genoa), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Samir Memišević (Groningen), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Muhamed Bešić (Middlesbrough), Miralem Pjanić (Juventus), Haris Medunjanin (Philadelphia Union), Edin Višća (Basaksehir), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Deni Milošević (Konyaspor), Elvis Sarić (Sarajevo), Gojko Cimirot (Standard Liege), Goran Zakarić (Željezničar), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Grasshopper), Riad Bajić (Basaksehir) i Smail Prevljak (Mattersburg).

Utakmica protiv Bugarske igra se u petak u 18 sati, dok tri dana kasnije naša selekcija u francuskom Le Havreu igra protiv Senegala. 

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.