23.3.2018. 21:09
0
"Fali nam još malo uigravanja i upoznavanja, tako da možemo još mnogo bolje. Bešiću još fali utakmica i taj osjećaj da to brže odigra"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Razgradu, u prijateljskoj utakmici, pobijedila selekciju Bugarske sa 1:0.

Piše: Haris Ahabović

Jedini gol na utakmici je postigao Kenan Kodro koji je gol Bugara pogodio u 20. minuti nakon asistencije Seada Kolašinca.

Bila je ovo prva ozbiljnija provjera naših momaka, s obzirom da protiv SAD-a i Meksika nisu igrali naši najbolji igrači koje imamo.

"Kratko vrijeme smo zajedno, to je svega tri dana. Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro. Uglavnom mogu biti zadovoljan zbog prvog poluvremena. Fali nam još malo uigravanja i upoznavanja, tako da mislim da možemo još mnogo bolje nego što smo bili danas", rekao je selektor Robert Prosinečki nakon utakmice.

"Rotirali smo dosta igrača, svi su dobili neku svoju šansu. Pravili smo neke sitne greške. To moramo poboljšati, jer će nam se dešavati problemi. Danas smo pobijedili, ali to moramo poboljšati", rekao je selektor BiH.

"Kodro je igrao veoma dobro. Prolazio je, trčao je, borio se. Duljević je isto tako bio dobar. Bešiću još fali utakmica i taj osjećaj da to brže odigra. Svi znamo da godinu dana nije igrao. Memišević je prvi put igrao na boku, to nije njegova pozicija. Ima još došla posla i moramo još mnogo toga da popravimo. Ima i nekih dobrih stvari koje ćemo zadržati", rekao je Prosinečki nakon utakmice.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.