28.3.2018. 0:30
0
Španija deklasirala Argentinu sa 6:1 i nanijela joj jedan od najvećih poraza u posljednjih 70 godina
Širom svijeta danas i večeras su se igrale prijateljske utakmice. U jednom od derbija večeri, Španija je u Madridu deklasirala selekciju Argentine sa 6:1 i tako joj nanijela jedan od najtežih poraza u historiji.

Piše: Haris Ahbabović

Gauchosi su večera igrali bez svog najboljeg igrača, Lionela Messija, koji je zbog povrede propustio ogled Španaca i Argentinaca, ali to ne umanjuje veliku pobjedu Crvene furije.

Isco je postigao hat-trick, dok su po jedan gol postigli Diego Costa, Thiago Alcantara i Iago Aspas. Jedini gol za goste postigao je Nicolas Otamendi.

Uz onaj poraz od Bolivije od prije devet godina (6:1), može se reći da je ovo najteži poraz Gauchosa u posljednjih 70 godina.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.