28.3.2018. 12:08
0
Erbez čestitao bh. kadetima novi plasman na EP
Nakon jučerašnjeg uspjeha kadetske nogometne "U-17" reprezentacije Bosne i Hercegovine i novog plasmana na Evropsko prvenstvo, trener Zoran Erbez, koji je umjesto selektora Sakiba Malkočevića predvodio ovaj tim sa klupe, kazao je da su naši mladi igrači pokazali zalaganje, htijenje i zasluženo se plasirali na veliko takmičenje.

- Protiv Danske smo pokušali da anuliramo njihove dobre strane. Oni imaju veoma brze ofanzivne igrače. Kompletna su ekipa, veoma kvalitetna. Uspjeli smo, a imali smo i sreće jer nam je rezultat iz meča Austrija-Francuska išao na ruku. Napravili smo veliki uspjeh - kazao je Erbez.

On je čestitao svima koji su zaslužni za ovaj uspjeh. 

- Čestitke igračima, oni su pravi junaci. Velike zasluge za ovaj uspjeh idu Sakibu Malkočeviću i svima u stručnom štabu, Adinu Mulaosmanoviću, Damjanu Ratkoviću, Nenadu Džidiću, Marku Zovku, Adnanu Satroviću, Branislavu Tešanu, Fuadu Keči, ali i ljudima iz Saveza koji su uvijek uz sve naše selekcije i zahvaljujući kojim smo imali prave pripreme za ovaj turnir - kazao je Erbez. 

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.