1.4.2018. 17:09
0
Ibra za svega 15-ak minuta "pokorio" Ameriku: Pogledajte gol Zlatana Ibrahimovića o kojem danas svi pričaju
U derbiju Los Angelesa, kada je u pitanju MLS, LA Galaxy je u sjajnoj utakmici pobijedio Los Angeles FC sa 4:3.

Piše: Haris Ahbabović

Domaći su gubili sa čak 0:3, a onda su napravili nevjerovatan preokret. Carlos Vela je postigao dva gola, a autogol je postigao Daniel Steres.

A onda je uslijedio nevjerovatan preokret. Prvo je Sebastian Lletget pogodio za 1:3, potom je Chris Pontius smanjio na 2:3, a veliku pobjedu Galaxyju je donio Zlattan Ibrahimović, koji je ušao u igru 20-ak minuta prije kraja utakmice.

Zlatan je prvo postigao fantastičan gol u 77. minuti, a u sudijskoj nadoknadi utakmice je pogodio za konačnih 4:3.

Ovo je Ibrahimoviću bila prva službena utakmica u dresu Galaxyja kako je prije nekoliko dana stigao iz redova Manchester Uniteda.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.