4.4.2018. 14:32
0
Ronaldo nakon utakmice: Hvala svim navijačima Juventusa. To što su uradili je sjajno, ovo mi se nikada nije dogodilo u karijeri
Real Madrid je sinoć u Torinu pobijedio Juventus sa 3:0 i vjerovatno se plasirao u polufinale Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Strijelac dva gola za Madriđane bio je Cristiano Ronaldo, dok je jedan gol postigao Marcelo.

Posebno impresivan bio je drugi gol Ronalda kojeg je Portugalac postigao makazicama, na spektakularan način.

Većina navijača Juventusa ustala je na noge nakon ovog gola Portugalca i jednostavno mu zapljeskala. Ronaldo se odužio navijačima Stare dame i zahvalio im se na aplauzu.

"Nisam očekivao da ću postići onakav gol. Moram da kažem da je za mene bio fenomenalan osjećaj kada su mi navijači Juventusa aplaudirali nakon gola. Moram da im se zahvalim i kažem hvala. To što su uradili je bilo sjajno. Hvala im svima. Ovo mi se nikada nije dogodilo u karijeri", rekao je Ronaldo nakon utakmice.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.