5.4.2018. 8:42
0
"Kada je Salah izlazio sa travnjaka rekao mi je da je dobro i da je sve uredu"
Fudbaleri Liverpoola su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona na Anfieldu pobijedili Manchester City sa visokih 3:0.

Piše: Haris Ahbabović

Strijelci golova za Redse su bili Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain i Sadio Mane.

"Nismo očekivali ovakav rezultat. U drugom dijelu smo se malo više branili. Prvo poluvrijeme je bilo briljantno i to je ono kako bi fudbal trebao da se igra", rekao je Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola, nakon utakmice.

U drugom poluvremenu je zbog povrede teren napustio najbolji igrač Liverpoola, Mohamed Salah.

"Nadam se da Salah nije ozbiljnije povrijeđen, malo ćemo morati da pričekamo. Kada je izlazio sa travnjaka rekao mi je da je dobro i da je sve uredu", poručio je Klopp.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.