5.4.2018. 10:40
0
Večeras prve četvrtfinalne utakmice Europa lige: CSKA dočekuje Arsenal, Atletico Madrid protiv lisabonskog Sportinga
Nakon kompletiranja prvih mečeva četvrtfinala nogometne Lige prvaka, večeras su na rasporedu četiri utakmice iste faze takmičenja u Evropskoj ligi.

Meč koji najviše privlači pažnju je onaj na Emiratesu između Arsenala i CSKA Moskva. Tim Arsena Wengera je favorit u ovom duelu i bez sumnje će uložiti sve napore kako bi stigao do titule u ovom takmičenju, jer bi time naredne sezone osigurao učešće u Ligi prvaka.

Za londonski klub od početka utakmice trebao bi zaigrati i bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Jedan od favorita za osvajanje Evropske lige Atletico Madrid na svom terenu dočekat će Sporting. U ekipi Atletica neće igrati Felipe Luis, dok je pod znakom pitanja nastup Juanfrana. Kod Sportinga neće nastupiti Podence.

Zanimljivo bi moglo biti i u Rimu gdje Lazio dočekuje Salzburg, koji je prethodno izbacio Borussiju Dortmund, dok će Leipzig odmjeriti snage sa Marseilleom.

Sve utakmice počinju u 21.05 sati.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.