9.4.2018. 14:57
1
Razlog zašto Manchester United u svlačionici ima sliku Lea Messija je genijalan!
1% fudbalskog svijeta bi pomislio da gigant i veliki rival Manchester United u svojoj svlačionici ima fotografiju Lionel Messija, pogotovo zbog činjenice da je to bivši klub njegovog velikog suparnika, Cristiana Ronalda.

Međutim, to je zaista tako. Oni kroz Messijev primjer žele da objasne članovima svoje akademije da cijene vrijednosti i da im slava ne udari brzo u glavu, kao što je to slučaj sa većinom mladih igrača koji izgore u tim situacijama i karijere im odlaze u sasvim drugom pravcu.

Tako u svlačionici akademije Crvenih Đavola stoji slika ponajboljeg igrača svijeta kako čisti svoje kopačke nakon utakmice sa reprezentacijom Hrvatske 2014. godine.




 Ovom fotografijom čelnici Uniteda žele da pokažu svojim omladincima da ako po mišljenju mnogih najbolji igrač svijeta može sam čistiti svoje kopačke, da bi i oni trebali usvojiti takav mentalitet, prenosi amSport.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.