17.4.2018. 22:58
0
Celta Vigo i Barcelona podijelili bodove
U 33. kolu španske La Lige Celta Vigo je bila domaćin Barceloni, a konačan rezultat je bio 2:2.

 

Iako je Barcelona imala ulogu favorita u ovoj utakmici, ipak nisu uspjeli savladati Celtu, koja je u nekim periodima utakmice bila i bolji protivnik na terenu. 


Prvi pogodak za Barcelonu postigao je Dembele u 36. minuti, da bi u posljednjim minutama prvog dijela Celta izjednačila, a strijelac je bio Jonny Castro. 


Drugo poluvrijeme nije donijelo mnogo zanimljiviju utakmicu, a Barcelona je u 64. minuti preko Alcacera došla do novog vodstva. A samo nekoliko minuta kasnije, Sergi Roberto je dobio crveni karton, te je Barcelona nastavila s igračem manje.


U 82. minuti Aspas postiže pogodak za Celtu, te svojoj ekipi donosi bod. A Barcelona je i dalje jedina ekipa bez poraza u ligi. 


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.