20.4.2018. 13:19
0
Zeničani priželjkuju pobjedu protiv Borca
Nogometaši Čelika, u okviru 6. kola Lige za opstanak, dočekuju ekipu Borca iz Banja Luke i priželjkuju novu pobjedu kojom bi zadržali šanse za opstanak u društvu najboljih.
Na Bilinom polju za ovu utakmicu je mobilno stanje, a uprava kluba je odlučila da ulaz na stadion bude slobodan za sve posjetitelje. U stručnom štabu crveni-crnih računaju na sve nogometaše, tako da će na raspolaganju biti kapiten Salčinović, Šantić i Livančić.

- Pred nama je veoma važna utakmica s Borcem i pozvao bih navijače da nas podrže, jer može se kazati da je možda ovo i ključna utakmica u borbi za opstanak i da pobjedom otvaramo vrata opstanku u Premijer ligi. Izuzetno respektujemo i poštujemo Borca i njihovog trenera Darka Vojvodića. Ekipa je to sačinjena od dobrih i iskusnih igrača, kvalitetan su tim i oni samo zahvaljujući lošem terenu u Banja Luci u duelu protiv Krupe nisu sada u Ligi za prvaka. Nama treba dosta koncentracije, strpljenja, volje i želje, a najviše pameti - kaže trener Čelika Jasmin Džidić.

Susret Čelik - Borac igra se u subotu na stadionu Bilino polje od 17 sati.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.