25.4.2018. 21:15
0
Tudor preuzima Udinese
Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor (40) novi je trener italijanskog prvoligaša Udinesea, navodi italijanska novinska agencija ANSA iako iz kluba još nije potvrđena ta informacija.

Tudor će na klupi momčadi iz pokrajine Friuli zamijeniti Massima Odda koji je dobio otkaz na što je u nedjelju izgubio 1:2 od izravnog konkurenta za ostanak u ligi Krotonea.

Bivši hrvatski reprezentativac Tudor ima iskustvo dugogodišnjeg igranja u Italiji, od 1998. do 2005. bio je član Juventusa, a igrao je i za Sijenu, dok bi mu Udinese bio peti klub u trenerskoj karijeri, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.