29.4.2018. 15:20
0
Tragedija u Srbiji: Fudbaler preminuo tokom utakmice
Slaviša Miletić, fudbaler druge ekipe “Petra Dobrnjca” koja se takmiči u Opštinskoj ligi Petrovca na Mlavi grupa Zapad, tragično je izgubio život na utakmici u Oreškovici, protiv Dragoša.

Po riječima prisutnih, Miletiću je pozlilo u 30. minuti susreta, pri rezultatu 0:0. Igrači su pokušali da mu ukažu pomoć na terenu, ali bezuspješno. Kada je stigla hitna pomoć, mogli su samo konstatovati smrt.

Slaviša Miletić je poznato ime u fudbalskim krugovima Braničevskog okruga. Dugo je igrao za BSK iz Bošnjaka, gdje je i živio, a kasnije je bio i predsjednik kluba.

Između ostalih funkcija Miletić je bio i član Upravnog odbora petrovačke Sloge, a bio je i uspješan privrednik i vlasnik firme, pišu “Novosti“.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.