7.5.2018. 9:08
0
Ovako je izgledao oproštaj Arsena Wengera od navijača Arsenala: Hvala vam što ste me imali cijelo ovo vrijeme, a to nije lako
Fudbaleri Arsenala jučer su, u sklopu 37. kola engleske Premier lige, deklasirali Burnley sa 5:0, a bila je to posljednja Wengerova utakmica na Emiratesu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Francuz se nakon 22 godine povlači iz Arsenala, a iza sebe ostavlja tri titule prvaka Engleske i sedam FA kupova.

Wenger se jučer oprostio od navijača Arsenala i pozdravio ih na posljednjoj utakmici na Emiratesu.

"Želim da poželim mom nekadašnjem kolegi, Alexu Fergusonu, da se oporavi što prije", počeo je svoj govor Wenger, a onda je uslijedio aplauz od publike.

"Hvala vam što ste me imali cijelo ovo vrijeme, a to nije lako. Međutim, ja sam kao i vi - ja sam navijač Arsenala. Nedostajat ćete mi. Hvala vam svima i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti", poručio je Arsene Wenger.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.