9.5.2018. 8:50
0
Još jednom pokazao svoju veličinu: Ronaldo otkrio zašto nije slavio pogodak u El Clasicu
Cristiano Ronaldo još jednom se našao na listi strijelaca u El Clasicu, ali Portugalac je odbio slaviti pogodak.

Real Madrid gostovao je kod Barcelone u sklopu još jednog El Clasica u španjolskoj La Ligi, a vatrena utakmica puna uzbuđenja i emocija završila je s 2:2. Cristiano Ronaldo postigao je prvi pogodak za Kraljeve.

Ipak, to nije ništa čudno niti novo – Ronaldo je vrlo često na listi strijelaca, ali rijetko dobijemo priliku vidjeti kako veliki Portugalac ne slavi postignuti pogodak, što je bio slučaj u Clasicu.

Ronaldo je odmah objasnio zašto je to napravio.

“Kako da slavim gol kada je osoba koja me je naučila igrati nogomet u bolnici?”, upitao je Ronaldo novinare.

Naravno, Cristiano govori o Sir Alexu Fergusonu koji se i dalje bori za život u bolnici nakon što je imao moždani udar. Fergie je tokom Clasica još uvijek ležao u komi, ali sada mu se stanje ipak malo popravilo.

Podsjećamo, Ronaldo je igrao upravo pod rukom Fergusona u periodu od 2003. do 2009. u Manchester Unitedu.

Ferguson se probudio iz kome i nakratko razgovarao s porodicom.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.