9.5.2018. 19:43
0
Slobodan Starčević: Mislim da bismo bili u igri da smo postigli golove iz svojih šansi jedan na jedan
Fudbaleri Željezničara osvojili su Kup BiH nakon što su danas savladali ekipu Krupe sa 4:0. U prvoj utakmici na Grbavici bilo je 2:0 za Željezničar.

Nakon utakmice šef struke Krupe Slobodan Starčević kazao je da njegovi igrači i klub mogu biti ponosnI na ono što su uradili do finalnih utakmica.

- Mislim da bismo bili u igri da smo postigli golove iz svojih šansi jedan na jedan. Međutim, Željezničar je sasvim zasluženo osvojio Kup BiH i čestitam im, a mi ćemo poslije ove utakmice napraviti analizu i nove poteze što se tiče nastavka u prvenstvu - kratko je kazao Starčević.

Trener Željezničara Admir Adžem izjavio je da je mnogo truda uloženo u Kup.

- Imali smo teške protivnike do finala. Krupa nije nimalo naivan protivnik, pogotovo zbog podloge ovdje, međutim mi smo danas odigrali dobrU utakmicu i mislim da zasluženo nosimo pehar u Sarajevo. Ovo je satisfakcija jer se pehar ne osvaja svake godine - rekao je Adžem.

Strijelci za Željezničar na današnjoj utakmici bili su Ubiparip, Zajmović, Zakarić i Ramović.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.