13.5.2018. 16:00
0
Valverde: Couthino i Alen će mijenjati Iniestu
Trener Barcelone Ernesto Valverde izjavio je da će zadatak Philippea Coutinha i Carlesa Alena biti da zamijene Andresa Iniestu naredne sezone.
Coutinho je u Barcelonu došao u januaru, dok je Alen produkt omladinske škole Katalonaca.

- Završiti sezonu neporažen u principu nikada nije cilj. Šta nakon Inieste? Imamo Coutinha, koji nam može pomoći na toj poziciji i Alena u Barci B. Prošlog ljeta smo također izgubili važnog igrača (Neymar) - rekao je trener.

Dodao je da se činilo kao katastrofa nakon što je Iniesta saopćio da napušta klub ovog ljeta, ali Valverde smatra da se Barcelona mora privići na novu realnost.

- Korištenje igrača iz akademije je ključno ukoliko momčad nije prevelika - zaključio je.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.