16.5.2018. 15:08
0
Di Francesco: Džeko nosi Romu na svojim plećima
Trener Rome Eusebio di Francesco priznao je da želi da dovede Marija Balotellija pred narednu sezonu.
"On je igrač kojeg sam želio još u Sassuolu. Morat ću da ga upoznam prije nego što donesemo odluke. Znamo šta nam je potrebno, a isto tako smo svjesni i kvaliteta koje Mario ima", kazao je Di Francesco.

Napad polufinaliste Lige šampiona ove sezone u velikoj mjeri zavisio je od Edina Džeke, te italijanski stručnjak namjerava da mu dovede pomoć.

"Džeko je pokazao da je profesionalac kada je ostao u Romi. On je važan za nas, može da postigne mnogo golova. Međuti, još važnije je što uvijek može da ponese tim na svojim plećima, povuče saigrače", dodao je Di Francesco.

Roma se već kvalifikovala za grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone na osnovu rezultata u italijanskoj Seriji A, prenosi N1.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.