17.5.2018. 17:10
0
Roma odbila punudu Reala za fantasičnog golmana
Madridski Real u potrazi je za novim pojačanjima koji će dodatno pojačati konkurenciju u timu.

Visoko na listi želja „Kraljeva“ je fantastični brazilski golman Alison (Alisson) iz Rome, kojeg u Madridu vide kao idealnu "jedinicu" za buduće godine.

Real je nedavno poslao na adresu rimskog tima ponudu od 70 miliona eura za Alisona. Međutim, rukovodstvo Rome smatra da sjajni čuvar mreže vrijedi više novca i ovu ponudu iz Madrida su odbili.

Roma je spremna pregovarati o prodaji Alisona, ali cifra koju žele je 100 miliona eura i zbog toga su odlučili da je Realovih 70 miliona eura nedovoljno.

Alison je ove sezone blistao na golu Rome. Odradio je 49 utakmica, a u 22 je uspio sačuvati mrežu netaknutom uz neke zaista spektakularne odbrane.

Na Olimpiko je stigao 2016. godine iz Internacionala za samo osam miliona eura, prenosi Avaz.


(Admir Oručević)

 
RomaAlison
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.