18.5.2018. 16:56
0
Vincent Tan želi Edina Džeku!
"Gazzetta dello Sport” tvrdi kako je Edin Džeko dobio zanimljivu ponudi iz američke MLS lige.

Nova franšiza Fudbalskog kluba (FK) Los Angeles, koji se američkom prvenstvu priključio ove godine, u vlasništvu je velike grupacije u kojoj je i malezijski biznismen Vincent Tan. Džeku žele dovesti u svoje redove i aktivno rade na ponudi za kapitena reprezentacije BiH. 

Tan, većinski vlasnik i FK Sarajevo i još nekoliko klubova, zajedno sa svojim saradnicima, želi da u Los Anđeles dovede atraktivno fudbalsko ime koje će privući veliku pažnju i zbog toga su odlučili da pokušaju angažirati Edina, piše Dnevni avaz. 

U isto vrijeme, mediji navode da će Roma ponuditi Džeki novi ugovor.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu u dresu rimskog tima, a iako su mu 32 godine, u Romi još itekako računaju na njega.


Lejla Trle 

Edin Dzeko
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.