18.5.2018. 21:05
0
Može li juniorski reprezentativac BiH Elvin Kovač osvojiti Kup Njemačke?
Za juniorskog reprezentativca BiH Elvina Kovača sutra će biti najvažniji dan u karijeri. Naime, juniori Freiburga u 11.00 sati igraju finale Kupa Njemačke u Berlinu protiv ekipe Kaiserslauterna.

Kovač spada u red najboljih mladih golmana u Njemačkoj, a spreman dočekuje i ovaj susret.

"Svi sportisti sanjaju da osvajaju pehare. Nije bitno samo učestvovati, nego i pobjeđivati. Nadam se da će ovo biti prvi veliki uspjeh u Freiburgu i da ću vrlo brzo zaigrati za prvi tim. Seniori Freiburga sezonu su završili na 15. mjestu i naredne sezone će nastupati u društvu najboljih, gdje is am očekujem svoju šansu", rekao je Elvin Kovač.

U polufinalu juniorskog Kupa Njemačke Elvin je bio odličan na golu Freiburga, koji je rezultatom 2:0 pobijedio Borussiju Mönchengladbach.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.