19.5.2018. 18:11
2
Poruka ogorčenih Manijaka, emotivni oproštaj Zebe te prednost domaćina od 2:1 obilježili prvo poluvrijeme derbija na Grbavici
U prvom poluvremenu sarajevskog derbija mogla su se vidjeti tri gola, a Željo je prvih 45 minuta završio sa vodstvom od 2:1.

Prvi gol postigao je Zajmović u 10. minuti za vodstvo Željezničara, da bi prednost na 2:0 povećao Ubiparip.

Bordo tim je u 37. minuti smanjio prednost na 2:1 golom Ahmetovića.

Željezničar se danas oprostio i sa Zajkom Zebom, vezistom, koji je danas odigrao oproštajnu utakmicu u dresu Željezničara.

Zeba je iz igre izašao pred sam finiš prvog poluvremena i veoma se emotivno oprostio od kluba i navijača iz Doline ćupova.

"Teško je bilo šta reći. Hvala publici. Ja sam sada dio njih, ostajem uvijek dio Želje, samo sad na drugoj strani. Hvala svima", rekao je Zeba.

Sarajevski derbi u okviru desetog kola Lige za prvaka  nema rezultatski značaj, što je možda i uticalo na slabiji odziv navijača.

Međutim, kada je riječ o Manijacima, najstrastvenijoj grupi Željinih navijača oni su poslali snažnu poruku upravi.

 "Mažete nam oči, spominjete ulaganje. Sve što želimo je za sveti grb zalaganje", napisali su Manijaci na transparentu.



Lejla Trle

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.