20.5.2018. 9:15
0
Zapalio se autobus igrača Crvene zvezde
Otvoreni autobus sa igračima i stručnim štabom Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" zapalio se u Beogradu tokom proslave šampionske titule, ali niko nije povrijeđen.
Beogradski mediji navode da je požar najvjerovatnije izbio kada je jedan od igrača bakljom slučajno zapalio ulje koje je curilo iz autobusa koji se kretao sa stadiona "Rajko Mitić" ka Kalemegdanu. 

Svi igrači su bezbjedno napustili autobus, a vatrogasci su ubrzo stigli na lice mjesta, lokalizovali požar, a potom ugasili vatru. 

Plan je bio da otvoreni autobus sa igračima Crvene zvezde u pratnji navijača ulicama prođe od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save, pa potom do Kalemegdana, ali je požar na vozilu izbio na Autokomandi. 

Portparol Crvene zvezde rekao je da "nema razloga za brigu" i da nema povrijeđenih. 

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sinoć Voždovac sa 5:1 u posljednjem meču sezone u Superligi Srbije.

(SRNA/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.