22.5.2018. 11:00
1
Ogroman novac za tapkaroše, ulaznice za finale Lige šampiona i do 14.000 eura
Cijene ulaznica za finale Lige šampiona dostižu nevjerovatne brojke. Kako pišu engleski mediji, navijači Liverpoola se žale da ne mogu doći do ulaznica po normalnim cijenama.

Nije ništa novo da se za velike fudbalske događaje ulaznice preprodaju po višestruko skupljim cijenama, međutim u Kijevu prevazilaze okvire normalnog.

Kako piše BBC tapkaroši karte za finale Lige šampiona prodaju i za više od 14.000 eura.

Liverpool je dobio 16.626 ulaznica, ali je interesovanje mnogo veće, a kapacitet stadiona je 63 hiljada mjesta.

"Mnogo ljudi koji nisu navijači nijednog od klubova prodaju svoje ulaznice jer su uvidjeli priliku da zarade ogroman novac", rekao je za BBC navijač redsa Nejl Etkinson.

Tvrdi da su već sada ulaznice iz druge kategorije, koje su koštale 300 eura, preprodaju po cijeni od preko 14 hiljada eura, prenosi CDM.

Koliko je interesovanje govori i činjenica da jedna onlajn prodavnica ulaznica tvrdi da ima preko 300 hiljada klijenata koji su tražili ulaznice za meč.

Finale Lige šampiona 2018. bit će odigrano 26. maja, a snage će odmjeriti Real Madrid i Liverpool.


Lejla Trle 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.