27.5.2018. 8:55
0
Cristiano Ronaldo zabrinuo sve navijače Real Madrida: Bilo je lijepo igrati u Realu, u sljedećim danima će se znati sve o mojoj budućnosti
Real Madrid je savladao Liverpool u finalu Lige prvaka sa 3:1, te je tako treći put zaredom postao prvak Evrope.

Piše: Haris Ahbabović

Cristiano Ronaldo nije bio sinoć u prvom planu, a Portugalac je nakon finala dao čudnu izjavu koja je zabrinula navijače kraljevskog kluba.

"Sada ću da uživam, a da li ću ostati ili ne, vidjet ćemo. U sljedećih nekoliko dana ćete znati sve o mojoj budućnosti. Bilo je lijepo igrati u Real Madridu", izjavio je Ronaldo nakon utakmice.

Ronaldo je s Real Madridom osvojio čak četiri Lige prvaka u svega pet sezona, pa mnogi tvrde da Portugalac sada traži neke nove izazove.

Pojedini mediji prenose da je CR na pragu povratka na Old Trafford, u dres Manchester Uniteda.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.