27.5.2018. 9:32
0
Mohamed Salah potpuno shrvan napustio Olimpijski stadion u Kijevu nakon utakmice
Real Madrid je savladao Liverpool u finalu Lige prvaka sa 3:1, te je tako treći put zaredom postao prvak Evrope.

Piše: Haris Ahbabović

Tešku povredu na sinoćnjoj utakmici doživio je najbolji igrač Premier lige i Liverpoola, Egipćanin Mohamed Salah, koji je morao napustiti travnjak nakon duela sa Sergijom Ramosom.

Prema pisanju britanskih medija, vrlo je vjerovatno da će Mo Salah propustiti Mundijal u Rusiji, s obzirom da prve procjene kažu da je Salah teško povrijedio rame.

"Salah je sigurno upitan za Svjetsko prvenstvo. To je nevjerovatno da mu se desi baš sada. Da je mogao on bi sigurno nastavio utakmicu, pokušao je i vidio da ne ide. Meni je djelovalo da je njegova povreda jako ozbiljna", izjavio je Jurgen Klopp nakon utakmice.

Iako još uvijek nema službene potvrde, mediji na Otoku su napisali da je Egipćanin slomio ključnu kost, te da je to povreda zbog koje neće biti spreman za SP.

Podsjećanja radi, U 25. minuti kapiten Reala, Sergio Ramos, uhvatio je Salahovu ruku i praktički mu napravio polugu u padu. Egipćanin je pao svom težinom na drugo rame. Nekoliko minuta poslije Salah je tražio izmjenu zbog bolova, a ubrzo nakon toga je na travnjak ušao Adam Lallana.

Salah je snimljen kako nakon finalne utakmice, potpuno utučen, napušta Olimpijski stadion u Kijevu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.