27.5.2018. 9:39
0
Sergio Ramos se smijao dok je Mo Salah napuštao travnjak, a onda mu poslao poruku putem Twittera
Real Madrid je savladao Liverpool u finalu Lige prvaka sa 3:1, te je tako treći put zaredom postao prvak Evrope.

Piše: Haris Ahbabović

Tešku povredu na sinoćnjoj utakmici doživio je najbolji igrač Premier lige i Liverpoola, Egipćanin Mohamed Salah, koji je morao napustiti travnjak nakon duela sa Sergijom Ramosom.

Podsjećanja radi, U 25. minuti kapiten Reala, Sergio Ramos, uhvatio je Salahovu ruku i praktički mu napravio polugu u padu. Egipćanin je pao svom težinom na drugo rame. Nekoliko minuta poslije Salah je tražio izmjenu zbog bolova, a ubrzo nakon toga je na travnjak ušao Adam Lallana.

Prema informacijama koje stižu sa Otoka, Salah će vjerovatno propustiti SP u Rusiji.

"Fudbal ti nekada pokaže svoje dobro lice, a nekada ono ružno. Na stranu sve, mi smo profesionalci. Želim ti brzo oporavak, Mo Salah", napisao je Ramos na Twitteru.

Ipak, kamere su snimile nasmijanog Ramosa u trenutku kada je Salah u suzama napuštao travnjak stadiona u Kijevu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.