28.5.2018. 15:52
2
Skandalozne majice navijača Zrinjskog koje veličaju UZP: Slavljenje ratnih zločinaca tokom proslave titule
Zrinjski je po treći put zaredom osvojio BHT Premijer ligu.

Međutim, jedan detalj sa ovogodišnje proslave se posebno izdvojio. Neki od navijača Zrinjskog su tom prilikom nosili majice koje su aludirale na udruženi zločinački poduvat, u okviru kojeg su nekadašnji čelnici tzv. Herceg-Bosne u Hagu osuđeni na ukupno 111 godina zatvorske kazne, prenose Vijesti.ba.

Posebnu potrebu da istakne UZP imao je izvijesni Daniel Rezo, koji je odranije poznat po sličnim sramnim istupima, pišu Vijesti.ba.

Rezo je naime, po sopstvenom priznanju, autor izrade velike šahovnice na brdu Planinica iznad Mostara iz marta 2016. godine, a njegov Facebook profil bio je blokiran jedno vrijeme upravo zbog veličanja ratnih zločinaca poput Slobodana Praljka.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.